Kúpiť korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Detské korčule  >  Recenze detských korčúľ

Detské korčule - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných zákazníkov, ktorí zakúpili korčule pre deti. Vyberte si potom napríklad detské kolieskové korčule v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Detské korčule:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Chlapčenské zimné korčule Spartan Slava

Super korčule, nastaviteľná veľkosť, takže vydržia viac sezón. Farba strieborno-šedá, v skutočnosti oveľa krajšie ako na foto. Sú univerzálne, vhodné pre chlapca aj dievča. Ku korčuliam je dodávaný aj chránič na nože, čo je veľmi praktické. Veľmi dobre sa nám v nich korčuľuje. Určite všetkým odporúčam. Super kvalita za super cenu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.02.2012)



Recenzia Krasokorčule WORKER Sibiri

ste perfektní

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.03.2010)

super cena rýchle dodanie tovaru tovar prišiel v 100 percentom stave

pri objednávaní som mala dilemu s veľkosťou,lebo nie vždy všetka obuv je rovnakej veľkosti. ale celkom to ušlo a veľkosť mi vyhovuje,ked si dám hrubšie ponožky



Recenzia Detské zimné korčule WORKER Narius

odporucam tito ndstavotelne korcuje vhodne pre chalanov aj baby

Celkové hodnotenie: 7.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

unisex, takze su pre chalanov aj baby vypadaju velmi dobre/ pekne a stabilne / Lepsie ako na obrazku. jedine co som nasiel s cislom 26



Recenzia Krasokorčule WORKER Sibiri

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.10.2010)

velmi pekne korcule sadnu super na nohu, len su sirsie o cosi ako ine damske korcule, co je sposobene kozusinou vnutri

zle zabrusenie nozov, preto odporucam hned po zakupeni dat ich zabrusit resp. zbrusit lebo maju moc velky vnutorny obluk



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Po tovare som túžila. Sú perfektné. Potrebujem kúpiť korčule aj pre vnučku, ale ten typ sa mi nepači čo máte počkám na iné. Ona má ešte len veľ. 25.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.02.2014)

Máte širokú škálu tovaru. Budem si ešte objednávať.



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

Dva v jednom za danú cenu - niet čo dodať. Pohodlná široká topánka, rýchle upevnenie nohy, zatiaľ vyskúšaná len zimná verzia. Môžem len odporučiť, dcéra si ich chváli. Nie sú to jej prvé korčule tak vie porovnať.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2020)



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Odporúčam kúpiť mladým aj ostatným dámam, ktoré sa chcú vrátiť do dievčenských liet..... Korčuľuje sa v nich parááááádne. Osobne som kúpila aj chrániče nožov, aby sa netupili.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.01.2010)

Klasické dámske korčule som planovala kúpiť, a práve boli za výhodnú akciovú cenu, tak som neváhala. Sedia dobre, sú pohodlné aj na širšiu nohu (G).



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Tento produkt sme si vybrali kvôli aj rozumnej cene a a hlavne je kvalitný a perfektne vyzerá. Odporúčam ho všetkým ktorý majú záujem o takýto typ produktu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.09.2013)

Pretože ma zaujali a tiež ich výhodná cena.

Nepoznám žiadny zápor.



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Kvalitné, ľahké, dobrá manipulácia, dobrá kvalita.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.04.2021)

Super korčule , dobrá cena na to, že je to 2 v 1 . Ľahká manipulácia pri výmene nožov za kolieska a naopak. Kvalitné , ozaj odporúčam.



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Pinkola

Kúpila som korčule pre vnučku. Páči sa mi systém ,že sa dajú meniť kolieska na korčule na ľad. Chcela tieto korčule vnučka,tak dúfam,že jej urobia radosť. Páčila sa mi doba doručenia na 3 deň. Ďakujem a budem Vás odporúčať známym. Pekný deň.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2022)



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

tento produkt som si vybrala preto lebo sa mi pacil. Dcera je velmi spokojna. Rychle dodanie tovaru.Prijatelne ceny su. Tieto korcule odporucam aj ostatnym. Su vyborne v tom,ze sa daju nastavit podla velkosti.takze urcite ich odporucam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.09.2013)

tovar bol velmi rychlo dodany.prijatelne ceny su.



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Tento produkt len odporúčam dcéra je s ním veľmi spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.10.2012)

Výhoda meniť kolečká za nože na ľad,pevná obuv,kvalitné gumenné kolečká a alumíniový rám,jednoduché prednastavenie veľkostí..



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena



Recenzia Detské korčule "Kačenky"

ešte sme ich nemali možnosť odskúšať, ale vyzerajú byť kvalitné, masívne a nerozbitné,stabilné, dobre vypracované, remienky sú kožené a v prípade , že sa v budúcnosti zoderú, sa budú dať vymeniť za hocijaký iný kožený remienok

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.12.2011)



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Dámske korčule Xara sú pre naše športové využitie-klasické rodinné relax korčulovanie na klzisku veľmi vhodné.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.01.2010)

Dámske korčule Xara sú pre naše športové využitie-klasické rodinné relax korčulovanie na klzisku veľmi vhodné.



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Chcela som klasicke biele korcule a tieto uplne vyhovuju mojim poziadavkam. Nepotrpim si na znacku a tieto boli najlacnejsie na nete, pricom splnaju svoj ucel. Zvnutra su mäkke, netlacia. Som velmi spokojna. Odporucam ich.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.02.2011)



Recenzia Krasokorčule WORKER Sibiri

Kúpila som ich kvôli kožušinke zvnútra a na príležitostné korčulovanie. Kedže ich prinesie Ježiško, musím ešte počkať s vyskúšaním :-). Pevne verím, že budem spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.12.2014)

teplučké vznútra

nemá



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Lumine

Produkt odporúčam. Máme tejto značky a podobného vyhotovenia aj korčule menšej veľkosti, ktoré úspešne používa už 3. dieťa niekoľko rokov, tak dúfam, že aj tieto budú "fungovať" aspoň tak dlho.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2016)

pomer cena - kvalita dá sa upraviť veľkosť možnosť využívať v zime aj v lete



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Odporúčame nákup na 100%, maximálna spokojnosť a veľmi rýchle dodanie, maximálna spokojnosť s výrobkom, zatiaľ sme neodskúšali ale vyzerajú super :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.11.2014)

neskutočne rýchle dodanie, maximálna spokojnosť s výrobkom



Recenzia Kolieskové korčule WORKER York 2v1

dobrý produkt

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.05.2013)

flexibilita

nič



Recenzia Hokejové korčule WORKER Quebec

dobrá kvalita za výbornú cenu rýchle obutie vďaka klipsovému zapínaniu noha v topánke má dobrú stabilitu vďaka dobrému obopnutiu nohy Syn je veľmi spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.10.2015)

dobrá kvalita za výbornú cenu rýchle obutie vďaka klipsovému zapínaniu noha v topánke má dobrú stabilitu vďaka dobrému obopnutiu nohy

popis veľkosti v tabuľke nezodpovedá skutočnosti Synovi boli asi o dve čísla väčšie, ale používa ich s obutím viacerých ponožiek.



Recenzia Korčule 2v1 Action Olaff

Výmena nožov bez problémov. Nastavovanie veľkosti funguje. Topánka pevne drží nohu. Odporúčam. Dcéra po 3 krátkych pokusoch korčuluje! Objednával som v piatok, zásielka bola doručená v pondelok krátko po obede v poriadku.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2017)



Recenzia Detské zimné korčule WORKER Kelly

Korčule sú pre vnučku. Jej sa veľmi páčia a to je hlavné.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.01.2015)

Detské korčule sú vzhľadovo veľmi pekné, len škoda, že sa až príliš oteplilo a klziská nie sú k dispozícii. Tak sme ich nemohli ešte ani vyskúšať. Dúfam, že počasie bude ešte dobre mrznúce a pôjdeme ich vyskúšať.



Recenzia Detské zimné krasokorčule WORKER Pury

Dcére sa tieto korčule veľmi páčia a to čo sa týka dizajnu, ale aj pohodlia topánky. Chrániče na nože netreba kupovať, sú priložené.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.10.2015)

kvalitné korčule výborná cena dlhšia doba používania, vďaka nastaveniu viacerých veľkostí



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Výborný nápad, že netreba dvoje korčúl. Jednoduchá výmena z letných na zimné. Dá sa zväčšiť veľkosť korčúl takže využitie aj 2 - 3 sezón.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.09.2016)

korčule sa dajú zväčšovať čo je veľká výhoda pri deťoch. za jednu cenu sa dajú použiť aj v lete aj v zime.



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Je to darček na Vianoce pre vnučku, nakoľko túto veľkosť som nikde v obchode nezohnala,tak som skúsila takto. Som veľmi spokojná s rýchlosťou dodávky objednaného tovaru. Ponuka je veľmi dobre nastavená, prehľadná, rada doporučím aj priateľom. Takto som si objednala nedávno korčule pre vnuka a sme s nimi maximálne spokojní.Dúfam, že aj tento tovar nám urobí radosť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.11.2014)



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Odyssey

Odporúčam všetkým maminkám,ktoré chcú urobiť radosť svojim deťom a hravou formou ich nasmerovať k zdravému životnému štýlu, do ktorého určite patrí pozitívny vzťah k športovaniu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.10.2009)

Produkt, ktorý urobil veľkú radosť mne aj mojej malej dcérke Alicke. - estetický a milý výrobok,ktorý splní mojej dcérke tak túžbu po zdravom pohybe ako aj urobí radosť z krásnej korčuľky -kvalita -cena -seriózne jednanie -pohodlný nákup



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

velmi dobrá cena využitie počas celého roku velmi dobre áno už odporúčam rýchla dodacia lehota+cena

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2014)

môžem si menit kolieska alebo nože využijem ich celý rok



Recenzia Korčule WORKER Reviro 2v1

Vyrástla jej noha tak potrebovala už väčšie. ide dobre a páči sa mi ako sa dajú vymieňať kolieska a nože. Odporúčal.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.11.2015)

Vianočný darček pre dcéru. Vyrástla jej noha tak potrebovala už väčšie.



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

S korčulami som maximalne spokojna lebo sa da nastavit velkost možem ich využivať vonku na korculovanie ked chcem možem si koloeska vymeniť za nože ked idem na zimny štadion som s nimi uplne spokojna a odporucala by som ich aj ostatnym su naozaj velmi skvele mam ich rada velmi sa mi paci aj farba korčul cena zodpoveda kvalite funguju ako som ocakavala hodia sa na každu priležitosť či už korculovanie v meste, v parku alebo korčulovanie v zimnom štadione su skvele ja som s nimi uplne nadšena a spokojna vrelo ich odporučam aj ostatnym.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.07.2017)



Zdieľajte článok


Odporúčame detské korčule






Novinky

Korčuliarskej tábory pre deti

Je tu leto a s ním i výber letných táborov pre vaše ratolesti. Viete, že existujú aj tábory pre malé korčuliarov, kde sa naučia jazdiť na kolieskových korčuliach?

všetky novinky