Kúpiť korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Detské korčule  >  Recenze detských korčúľ

Detské korčule - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných zákazníkov, ktorí zakúpili korčule pre deti. Vyberte si potom napríklad detské kolieskové korčule v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Detské korčule:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Po tovare som túžila. Sú perfektné. Potrebujem kúpiť korčule aj pre vnučku, ale ten typ sa mi nepači čo máte počkám na iné. Ona má ešte len veľ. 25.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.02.2014)

Máte širokú škálu tovaru. Budem si ešte objednávať.



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Chcela som kúpiť pre syna kolieskové korčule. Vedela som, že korčule Worker budú kvalitné, lebo pre dcéru som tu kupovala nedávno podobné. Myslela som, že tie nože na ľad nevyužijeme a kúpime v zime ďalšie korčule. Cenovo by to bola aj tak výhodná kúpa. Bola som však milo prekvapená kvalitou korčúľ a jednoduchou výmenou nožov za kolieska. Na zimu ďalšie korčule kupovať nebudeme a využijeme tieto. Spodok korčúľ je z veľmi kvalitného a pevného materiálu. Kolieska sú tiež vo výbornej kvalite. Topánka je pevná a bezpečne drží nohu. Je vhodná i na ľad. Nedá sa porovnať s bežne predávanými detskými korčuľami, pri ktorých sa zvyčajne vnútro topánky vyberá von pri vyzúvaní a nie je pevné. Cenovo je to naozaj výhodná kúpa. Mám za jednu cenu korčule, ktoré využijeme celoročne . Tým, že sa dá topánka zväčšiť o niekoľko čísiel, využijeme korčule dokonca niekoľko rokov, čo je obrovská výhoda. Kvalita výrobku prevyšuje cenu. Čo sa týka jazdných vlastností, tie sú porovnateľné s korčuľami pre dospelých. Zatiaľ sme vyskúšali iba kolieska. Korčule sú vhodné aj pre úplných začiatočníkov, aj pre pokročilých.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.05.2014)

- kvalita - cena - jednoduchá výmena koliesok za nože na ľad



Recenzia Chlapčenské zimné korčule Spartan Slava

Super korčule, nastaviteľná veľkosť, takže vydržia viac sezón. Farba strieborno-šedá, v skutočnosti oveľa krajšie ako na foto. Sú univerzálne, vhodné pre chlapca aj dievča. Ku korčuliam je dodávaný aj chránič na nože, čo je veľmi praktické. Veľmi dobre sa nám v nich korčuľuje. Určite všetkým odporúčam. Super kvalita za super cenu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.02.2012)



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Chcela som klasicke biele korcule a tieto uplne vyhovuju mojim poziadavkam. Nepotrpim si na znacku a tieto boli najlacnejsie na nete, pricom splnaju svoj ucel. Zvnutra su mäkke, netlacia. Som velmi spokojna. Odporucam ich.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.02.2011)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER York 2v1

dobrý produkt

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.05.2013)

flexibilita

nič



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Lumine

Produkt odporúčam. Máme tejto značky a podobného vyhotovenia aj korčule menšej veľkosti, ktoré úspešne používa už 3. dieťa niekoľko rokov, tak dúfam, že aj tieto budú "fungovať" aspoň tak dlho.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2016)

pomer cena - kvalita dá sa upraviť veľkosť možnosť využívať v zime aj v lete



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Lebo sa mi pacil a aj cenovo Moja dcera je s nim velmi spokojna Velmi dobre Ano rad Ano lebo ano Na posledneho obchodnika s ktorym budem komunikovat a dostat z neho co najviac informacii o akciach alebo zlavach

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.01.2013)

Velmi pekne

Nemam vyhrady



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Tento produkt len odporúčam dcéra je s ním veľmi spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.10.2012)

Výhoda meniť kolečká za nože na ľad,pevná obuv,kvalitné gumenné kolečká a alumíniový rám,jednoduché prednastavenie veľkostí..



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

S korčulami som maximalne spokojna lebo sa da nastavit velkost možem ich využivať vonku na korculovanie ked chcem možem si koloeska vymeniť za nože ked idem na zimny štadion som s nimi uplne spokojna a odporucala by som ich aj ostatnym su naozaj velmi skvele mam ich rada velmi sa mi paci aj farba korčul cena zodpoveda kvalite funguju ako som ocakavala hodia sa na každu priležitosť či už korculovanie v meste, v parku alebo korčulovanie v zimnom štadione su skvele ja som s nimi uplne nadšena a spokojna vrelo ich odporučam aj ostatnym.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.07.2017)



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Budem nadalej nakupovat v tomto obchode šstrí to čas len by som uvítala lepšiu komunikáciu a možnosť tovar preberať na pošte lebo som dosť často mimo bydliska a zaistit prebratie tovaru od kuriéra je pre mňa komplikované.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.01.2010)

korčuľuje sa na nich super vyzerajú dobre a sú za super cenu



Recenzia Hokejové korčule WORKER Quebec

dobrá kvalita za výbornú cenu rýchle obutie vďaka klipsovému zapínaniu noha v topánke má dobrú stabilitu vďaka dobrému obopnutiu nohy Syn je veľmi spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.10.2015)

dobrá kvalita za výbornú cenu rýchle obutie vďaka klipsovému zapínaniu noha v topánke má dobrú stabilitu vďaka dobrému obopnutiu nohy

popis veľkosti v tabuľke nezodpovedá skutočnosti Synovi boli asi o dve čísla väčšie, ale používa ich s obutím viacerých ponožiek.



Recenzia Detské zimné korčule WORKER Kelly

Korčule sú pre vnučku. Jej sa veľmi páčia a to je hlavné.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.01.2015)

Detské korčule sú vzhľadovo veľmi pekné, len škoda, že sa až príliš oteplilo a klziská nie sú k dispozícii. Tak sme ich nemohli ešte ani vyskúšať. Dúfam, že počasie bude ešte dobre mrznúce a pôjdeme ich vyskúšať.



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Je to darček na Vianoce pre vnučku, nakoľko túto veľkosť som nikde v obchode nezohnala,tak som skúsila takto. Som veľmi spokojná s rýchlosťou dodávky objednaného tovaru. Ponuka je veľmi dobre nastavená, prehľadná, rada doporučím aj priateľom. Takto som si objednala nedávno korčule pre vnuka a sme s nimi maximálne spokojní.Dúfam, že aj tento tovar nám urobí radosť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.11.2014)



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Tento produkt sme si vybrali kvôli aj rozumnej cene a a hlavne je kvalitný a perfektne vyzerá. Odporúčam ho všetkým ktorý majú záujem o takýto typ produktu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.09.2013)

Pretože ma zaujali a tiež ich výhodná cena.

Nepoznám žiadny zápor.



Recenzia Detské zimné krasokorčule WORKER Pury

odporúčam. Sú super.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2015)

Super korčule, naša troj-ročná dcérka sa im veľmi teší. Vyzerajú krásne, ľahko sa obúvajú... vyzerajú pohodlne a určite ich bude môcť využiť aj budúci rok, keďže sú to 4 veľkosti.

zatiaľ nič.



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Marco

O značke WORKER som už počula od známych ktorí hodnotili pozitívne a boli spokojní. Korčuľe som kúpila pre dcéru a tá si ich chváli a často sa v nich korčuľuje. Odporučila som ich aj známym a viem, že už si ich aj objednali a tovar dostali a sú taktiež spokojný. Váš obchod môžem len odporučiť každému. Ja a dcéra sme spokojný. Veľké ďakujeme.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.06.2014)



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Odporúčam kúpiť mladým aj ostatným dámam, ktoré sa chcú vrátiť do dievčenských liet..... Korčuľuje sa v nich parááááádne. Osobne som kúpila aj chrániče nožov, aby sa netupili.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.01.2010)

Klasické dámske korčule som planovala kúpiť, a práve boli za výhodnú akciovú cenu, tak som neváhala. Sedia dobre, sú pohodlné aj na širšiu nohu (G).



Recenzia Zimné korčule WORKER Rocky

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.02.2010)

korčule som kupila pre mojho maleho brata ktory si ich nevie vynachvalit velmi sa mu pacia aj vzhladovo ale aj po funkcnej stranke kedze sa este len uci velmi mu pomohli pretoze sa to naucil ovela skor su velmi pevne kvalitne a dizajnovo nemaju chybu odporucam nielen malym neskusenym korculiarom ale aj skusenym dakujem



Recenzia Detské korčule "Kačenky"

ešte sme ich nemali možnosť odskúšať, ale vyzerajú byť kvalitné, masívne a nerozbitné,stabilné, dobre vypracované, remienky sú kožené a v prípade , že sa v budúcnosti zoderú, sa budú dať vymeniť za hocijaký iný kožený remienok

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.12.2011)



Recenzia Detské zimné korčule WORKER Kelly

nemám žiadne argumenty proti,zatiaľ mám iba dobré skúdenosti a naďalej si budem objednávať u Vás

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.11.2013)

rýchlosť, solídnosť,možnosť reklamácie,možnosť rád a odporúčaní pri výbere produktu



Recenzia Krasokorčule WORKER Sibiri

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.10.2010)

velmi pekne korcule sadnu super na nohu, len su sirsie o cosi ako ine damske korcule, co je sposobene kozusinou vnutri

zle zabrusenie nozov, preto odporucam hned po zakupeni dat ich zabrusit resp. zbrusit lebo maju moc velky vnutorny obluk



Recenzia Krasokorčule WORKER Sibiri

Kúpila som ich kvôli kožušinke zvnútra a na príležitostné korčulovanie. Kedže ich prinesie Ježiško, musím ešte počkať s vyskúšaním :-). Pevne verím, že budem spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.12.2014)

teplučké vznútra

nemá



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Odyssey

Odporúčam všetkým maminkám,ktoré chcú urobiť radosť svojim deťom a hravou formou ich nasmerovať k zdravému životnému štýlu, do ktorého určite patrí pozitívny vzťah k športovaniu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.10.2009)

Produkt, ktorý urobil veľkú radosť mne aj mojej malej dcérke Alicke. - estetický a milý výrobok,ktorý splní mojej dcérke tak túžbu po zdravom pohybe ako aj urobí radosť z krásnej korčuľky -kvalita -cena -seriózne jednanie -pohodlný nákup



Recenzia Detské zimné korčule WORKER Narius

odporucam tito ndstavotelne korcuje vhodne pre chalanov aj baby

Celkové hodnotenie: 7.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

unisex, takze su pre chalanov aj baby vypadaju velmi dobre/ pekne a stabilne / Lepsie ako na obrazku. jedine co som nasiel s cislom 26



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Marcola

Detské korčule, s ktorými sa jednoducho manipuluje, dieťa si ich zvláda obuť aj samé. Nastavenie veľkosti je jednoduché. Jediné, čo ma vždy na takýchto korčuliach rozčuľuje je, že tam nie je pri nastavovaní konkrétna veľkosť, ale písmená A - D. Tak sa musím vždy po čase ísť pozrieť na krabicu, aby som vedela akej veľkosti som kúpila korčule. Už v minulosti sme kupovali kolieskové aj ľadové korčule pre deti v insportline, s ktorými sme boli spokojní, tak sme aj tento krát automaticky nakúpili v tomto obchode. Zatiaľ sme ich neskúšali na ľade, dcéra ich dostala pod stromček, tak uvidíme, ako sa jej na nich bude korčuľovať.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.12.2015)

Dizajn, možnosť vymeniť ľadový nôž za kolieska (poteší tých, ktorí nemajú veľa priestoru na skladovanie), jednoduchosť nastavovania veľkostí a obúvania.



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Dámske korčule Xara sú pre naše športové využitie-klasické rodinné relax korčulovanie na klzisku veľmi vhodné.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.01.2010)

Dámske korčule Xara sú pre naše športové využitie-klasické rodinné relax korčulovanie na klzisku veľmi vhodné.



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Výborný nápad, že netreba dvoje korčúl. Jednoduchá výmena z letných na zimné. Dá sa zväčšiť veľkosť korčúl takže využitie aj 2 - 3 sezón.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.09.2016)

korčule sa dajú zväčšovať čo je veľká výhoda pri deťoch. za jednu cenu sa dajú použiť aj v lete aj v zime.



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Chcela som klasicke korcule. Objednala som velkost 38 ale nosim normalne 37. Su trosku vacsie, ale skusala som na tenke ponozky. Na hrube budu akuurat. Uz sa tesim ked vyskusam. Nie su zateplene, co je pre mna OK.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.12.2015)

Jednoduche Klasicke viazanie na snurky



Recenzia Korčule WORKER Reviro 2v1

Vyrástla jej noha tak potrebovala už väčšie. ide dobre a páči sa mi ako sa dajú vymieňať kolieska a nože. Odporúčal.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.11.2015)

Vianočný darček pre dcéru. Vyrástla jej noha tak potrebovala už väčšie.



Zdieľajte článok


Odporúčame detské korčule






Novinky

Korčuliarskej tábory pre deti

Je tu leto a s ním i výber letných táborov pre vaše ratolesti. Viete, že existujú aj tábory pre malé korčuliarov, kde sa naučia jazdiť na kolieskových korčuliach?

všetky novinky