Kúpiť korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Detské korčule  >  Korčuliarskej tábory pre deti

Korčuliarskej tábory pre deti

Je tu leto a s ním i výber letných táborov pre vaše ratolesti. Viete, že existujú aj tábory pre malé korčuliarov, kde sa naučia jazdiť na kolieskových korčuliach?

Aktívne a organizovanej trávenie letných prázdnin je dnes fenoménom. Tytam sú doby, kedy dieťa trávilo letné prázdniny s kamarátmi, alebo na dedine u babičky. Či je to dobre, alebo nie, necháme na posúdenie každému z čitateľov.

Obľúbenou možnosťou trávenia letných prázdnin sú prímestské tábory. Dieťa má zabezpečený celodenný program pod velením inštruktorov. Tábory sú zvyčajne zamerané na určitú športovú, alebo poznávacie činnosť. My sa dnes pozrieme na ponuku korčuliarskych táborov. A začneme v Prahe.

Prímestský in-line tábor na Nových Butoviciach

Prvým tipom je prímestský in-line tábor pre vaše ratolesti v lokalite Nové Butovice so sprievodným programom v Prokopskom údolí. Tábor je organizované v dvoch termínoch, vždy od pondelka do piatku a trvá od 8 do 16 hodín. Na dennom programe je výučba jazdy na korčuliach, rôzne hry, ale aj prechádzky prírodou. Prímestský in-line tábor je vhodný pre deti od 6 do 12 rokov s možnou toleranciou jedného roku veku. Prihlásiť sa môžu začiatočníci aj skúsení malí korčuliari a korčule sa dajú na celý týždeň za príplatok požičať.

Deti ktoré absolvujú kurz budú bez problémov zvládať základy korčuľovania, brzdenie a zlepšia si celkovú telesnú kondíciu.

In-line kempy s angličtinou

Ďalšou zaujímavou možnosťou, ako stráviť prázdniny, sú tábory so Školou korčuľovanie. Tá je usporadúva na niekoľkých miestach v Česku - okrem Prahy aj v Hradci Králové, Liberci, Pardubiciach, Brne, Mladej Boleslavi a novo aj na slovenskom v Bratislave.

Zaujímavosťou je obohatenie o výučbu angličtiny pod vedením slovenského lektora / rodeného hovorcu, ktorá prebieha formou hier dvakrát týždenne po hodine a pol.

In-line kempy sú päťdňový prímestskej tábory určené pre deti vo veku od 5 do 18 rokov. Sú zamerané na výučbu jazdy na kolieskových korčuliach, bezpečnosti pohybu jednotlivcov i skupín, jazdu cez in-line prekážky. Lákadlom je aj sprievodný program - ako je facepainting, street hokej, kreslenie, futbal na korčuliach, jednodňový výlet (lanový park / discgolf / lezecká stena / bobová dráha / jazda na kolobežkách / exkurzie vo vojenskom letisku / akčná hra "šipkovaná").

Ako vybrať prímestský tábor?

  • pozerajte sa na referencie, ideálne je vaša skúsenosť, alebo znalosť prostredia, inštruktorov
  • ohlasy ostatných rodičov
  • serióznosť inštitúcie
  • možnosť kontroly v priebehu kurzu
  • istá tolerancia je na mieste - sú prázdniny!

Na tábor s novými korčuľami

Ak to s korčuľovaním na in-line korčuliach myslíte vážne, kúpte si celý set pre kolieskové korčuľovanie. Ponúka ho napr známa talianska značka FILA. Obsahuje okrem kvalitných in-line korčulí aj chrániče na kolená a lakte.

Topánka Fila X-ONE s autoadaptivním systémom je najlepší mechanizmus v detskej kategórii. AUTOADAPTÍVNA systém je veľmi ľahký a ako jediný umožňuje jednoduché, až mikrometrické nastavenie veľkosti obute topánky. Tieto korčule kúpite vo veľkostiach od 29 až po 41.

Pre väčšie deti doporučujeme od rovnakej značky špeciálku Fila Junior WIZY s kompozitovým, veľmi ľahkým rámom a ložiskami vyššej triedy jjsou určené pre všestranné, aj športovejšie jazdenie, teda skôr pre pokročilých korčuliarov.

Zdieľajte článok



Odporúčame detské korčule






Ďalšie novinky

Korčuliarskej tábory pre deti

Je tu leto a s ním i výber letných táborov pre vaše ratolesti. Viete, že existujú aj tábory pre malé korčuliarov, kde sa naučia jazdiť na kolieskových korčuliach?

všetky novinky