Kúpiť korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Detské korčule  >  Detské korčule pre celoročné korčuľovanie

Detské korčule pre celoročné korčuľovanie

Výmenné podvozky, nastaviteľná rozťahovacia veľkosť. Áno, reč je o korčuliach 2v1, vychytávke, ktorá vám ušetrí veľa peňazí.

Ľadová verzia má na podvozku oceľový nôž a letné zase kolieska. Navyše sú korčule 2v1 vybavené systémom nastavenia veľkosti ovládaným ľahko tlačidlom. Teda sú to ideálne rastúce korčule pre deti a dospievajúcich.

Skladné a praktické

Nie je nad to mať doma v skrini, alebo v šatni iba jedny korčule. V lete klasické in-line korčule, a keď príde zima, tak jednoducho vymeníte kolieska za nôž ľadových korčulí. Zvládnu to podľa recenzií aj menej zdatní používatelia.

Praktický dopad je zrejmý. A navyše ušetríte, pretože vám stačí kúpiť jedny korčule, ktoré sa cenovo príliš nelíši od špeciálok na kolieskové, alebo korčuľovanie na ľade. Tie naopak bývajú drahšie, najmä ak si priplatíte za značkovú kvalitu.

Akú značku korčulí 2v1 kúpiť?

Na trhu je celý rad značiek za dostupné ceny.

Tempish - česká firma vyrába kolieskové korčule už od roku 1994. Teraz má zastúpenie aj v okolitých krajinách, je obľúbená na Slovenku, v Poľsku a v Maďarsku

Worker - rad zákazníkov si získali aj kolieskové korčule 2v1 značky Worker, ktoré dodáva taktiež česká spoločnosť inSPORTline. Veľmi obľúbený je model Worker Marco 2v1. Podľa recenzií je to vďaka naozaj jednoduchému (na jedno stlačenie) nastavenie veľkosti korčúľ

Evo-action - dodávateľ korčúľ pod značkou Action (modely Olaff pre chlapcov, alebo Pinkola Branislava), patrí medzi drahšie, ale sú naozaj kvalitné a obľúbené medzi zákazníkmi vďaka komfortu pri športovaní (výstelka Comfort Fit a systém pre správnu polohu členku)

Ďalšie značky - Spokey, Spartan, Sulov a ďalšie

Či už si vyberiete akúkoľvek značku, tak vždy získate nasledujúce výhody - univerzálnosť a v spojení s nastaviteľnou dĺžkou topánky aj usporíte financie.

Ďalšie výhody korčúľ 2v1

  • jednoduché obúvanie a zapínanie - v pohode zvládne aj malé dieťa pre ktoré sú korčule 2v1 určené
  • zosilnený rám pre inline korčuľovanie - prispieva k väčšej bezpečnosti, dôležitá je aj kvalita ložísk, alebo ocele pre ľadový korčuľovanie
  • odnímateľná brzda na pravej korčuli - a ďalšie vychytávky

Zdieľajte článok



Odporúčame detské korčule






Ďalšie novinky

Korčuliarskej tábory pre deti

Je tu leto a s ním i výber letných táborov pre vaše ratolesti. Viete, že existujú aj tábory pre malé korčuliarov, kde sa naučia jazdiť na kolieskových korčuliach?

všetky novinky