Kúpiť korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Detské korčule  >  Premažte kolieska a von na korčule

Premažte kolieska a von na korčule

Pekné počasie láka deti von na kolieskové korčule. Rodičia im najčastejšie zaobstarávajú nastaviteľné alebo 2 v 1 - so zimnou variantom. Malým korčuliarom sú určené tiež typy s dvoma kolieskami vzadu pre lepšiu rovnováhu.

Pri nákupe športových potrieb pre deti je obzvlášť dôležité klásť dôraz na kvalitu a certifikát bezpečnosti. Detské in-line korčule majú mať hliníkový rám a pevnú konštrukciu, dobrú topánku, pohodlné polstrovanie, nastaviteľnú veľkosť, vetracie otvory a tiež atraktívny dizajn.

Ak máme nákup korčulí za sebou, premyslite ich následnú údržbu. Nerovnomerne zjazdená kolieska je potreba často prehodiť, a aby sa stále dobre a voľne otáčala, minimálne raz za sezónu rozobrať, vyčistiť a premazať ich ložiská mazacím olejom na korčule. K bežnej údržbe slúžia rôzne spreje, napríklad s teflónom.

Občas možno samozrejme využiť služby odborného servisu, ale na každom užívateľovi je, aby priebežne chránil svoje kolieskové korčule pred mokrom a prachom, čím výrazne zvýši ich životnosť.

Zdieľajte článok



Odporúčame detské korčule






Ďalšie novinky

Korčuliarskej tábory pre deti

Je tu leto a s ním i výber letných táborov pre vaše ratolesti. Viete, že existujú aj tábory pre malé korčuliarov, kde sa naučia jazdiť na kolieskových korčuliach?

všetky novinky