Kúpiť korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Detské korčule  >  Pod stromčekom potešia nové korčule - kolieskové aj ľadové

Pod stromčekom potešia nové korčule - kolieskové aj ľadové

Alebo rovno korčule 2v1. S nastaviteľnou veľkosťou, pre chlapcov aj dievčatá. Kúpite ich v e-shopoch vo vianočných akciách a vydržia aj niekoľko sezón

Ako si poradiť s rastúcou detskou nohou a nákladmi na športové potreby? Kúpte dcére, alebo synovi nastaviteľné detské korčule. Obľúbené varianty korčúľ 2v1 v sebe skrývajú kolieskové a zimné korčule. Pod topánkou stačí vymeniť "podvozok" a vyraziť na cyklotrasy, alebo na klzisko.

Internetový predajca inSPORTline.sk hlási za posledné týždne stovky predaných 2v1 variánt korčúľ. Obľúbené sú obzvlášť Korčule 2v1 WORKER Lumine - teraz za 32,40 €. Sú to jedny z najuniverzálnejších korčúľ 2v1 na trhu vďaka patentovanému systému rýchleho prestavenia veľkosti. Veľkosť zmeníte až o 3 čísla - korčule sa predávajú v štyroch variantoch s veľkosťami od 29 až po 43, teda prakticky pre všetky deti.

Korčule 2v1 WORKER Lumine

Tieto korčule sú vhodné pre rekreačné korčuľovanie. Chcete viac? Kúpte malému hokejistovi korčule WORKER AXT Hattrick, ktoré majú zosilnený skelet a tvrdenú špičku. Ako píše v recenzii mamička Lenka:

"Veľmi pekne vypracované, určite pohodlné, vyteplené, povedala by som super aj pre širšiu nohu s vyšším priehlavkom."

A čo malé slečny?

Korčule 2v1 WORKER Aron white

Na detailnom pohľade sú Korčule 2v1 WORKER Aron white - krásne (v skutočnosti vraj ešte krajšie) "obojživelné" korčule s nastaviteľnou veľkosťou (v troch variantách pokrývajú veľkosti 29 až 40).

Takže hurá do e-shopov, výber je veľký.

 

Zdieľajte článok



Odporúčame detské korčule






Ďalšie novinky

Korčuliarskej tábory pre deti

Je tu leto a s ním i výber letných táborov pre vaše ratolesti. Viete, že existujú aj tábory pre malé korčuliarov, kde sa naučia jazdiť na kolieskových korčuliach?

všetky novinky