Kúpiť korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Detské korčule  >  Pre korčuľovanie ako v rozprávke

Pre korčuľovanie ako v rozprávke

Dievčatá milujú korčuľovanie, pretože spája športovanie a romantickú zábavu. Krásne korčule sú jeho nevyhnutná podmienka. Potom sa deti cítia ako v rozprávke.

Pre vašu malú krasokorčuliarku ponúkame detské zimné korčule v roztomilom dizajne za skvelú akčnú cenu 25,10 € (veľkosti 28 – 33). Majú dvojitý oceľový nôž, pevné šnurovanie, zateplenie Thermo Fit aj vnútorný kožúšok.

Detské zimné korčule Action Twing

Vaša dcéra s korčuľovaním len začína? Aj v tomto prípade je model Action Twing s kvalitnou topánkou ten pravý. Zaručuje jednoduché ovládanie a vďaka robustnému šnurovaniu pevne obopína chodidlo aj oblasť priehlavku. Systém Safety Ankle drží členok v skelete korčule v bezpečnej polohe. Ak si nebudete istí správnou veľkosťou, zmerajte dcérke chodidlo, číslo nám pošlite a my vám vyberieme správnu veľkosť korčule.

Vianoce sú plné kúziel…

… a inSPORTline jedno pridáva: Nakúpte teraz, plaťte až o 3 mesiace! Máme pre vašu rodinu Vianočný splátkový festival s Quatro. Splátky je možné využiť pri celkovej maloobchodnej cene tovaru od 100 € do 5 000 € (s potvrdením o príjme manželky alebo manžela až do 7 000 €). Pri nákupe do 1 000 € vám stačí len občiansky preukaz.

Pôžička je schválená expresne a rovnako tak vám doručíme vybraný tovar. A keby ste sa s niektorým darčekom netrafili, ako mávnutím čarovného prútika ho vezmeme späť alebo vymeníme až do 31. januára 2016.

Zdieľajte článok



Odporúčame detské korčule






Ďalšie novinky

Korčuliarskej tábory pre deti

Je tu leto a s ním i výber letných táborov pre vaše ratolesti. Viete, že existujú aj tábory pre malé korčuliarov, kde sa naučia jazdiť na kolieskových korčuliach?

všetky novinky