Kúpiť korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Detské korčule  >  Veľký hit leta. Korčule pre deti 2v1

Veľký hit leta. Korčule pre deti 2v1

Chcete deťom zariadiť korčuľovanie na celý rok? Potom im kúpte korčule obojživelníky, použiteľné v lete aj v zime. Inline korčule a zimné korčule v jednom!

Veľkým hitom tohtoročnej letnej sezóny sú korčule dva v jednom. Ak ste o nich ešte nepočuli, jedná sa o korčule s výmennou spodnou časťou - na leto kolieska, na zimu korčuliarsky nôž.

Konštrukčný systém týchto korčúľ umožňuje v priebehu pár sekúnd vymeniť podvozok a korčuľovať, ako práve potrebujete.

Výhodou, ktorú ocenia predovšetkým rodičia, je úspora miesta na skladovanie. Nepotrebujete priestor pre dvoje topánky, stačia jedny na celý rok. A to sa oplatí najmä ak máte väčšiu rodinu!

Najobľúbenejšie korčule 2v1

Zo štatistík predajov korčúľ vyčnievajú nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1 - korčule na celý rok, ktoré "rastú" s dieťaťom. Kúpite ich za cca 55 eur vo veľkostiach 29-32 až 40-43. Čítate správne, veľkosti sú naozaj v rozmedzí štyroch čísel, pretože sa jedná o nastaviteľné korčule. Kúpite jednu veľkosť a môžete ju používať dve až tri sezóny. A to už sa oplatí!

Korčule Nolan 2v1 kúpite v dobrých e-shopoch v dvoch variantách, v modrej a v červenej.

Ako sa zverila so svojimi skúsenosťami pani Věra Heřmanová:

"Mali sme tieto korčule už aj v menšej veľkosti a na rekreačné korčuľovanie v lete aj v zime sú vynikajúce. Preto sme sa rozhodli kúpiť aj ďalšie väčšie rozpätie veľkostí 2 v 1. Manipulácia s prehodením podvozku aj nastavením veľkosti je jednoduchá a korčule sa tak dajú využívať niekoľko rokov aj keď deťom rastie noha. Rozhodne odporúčam, samozrejme ak nechcete mať z dieťaťa hokejistu alebo krasokorčuliara. Cena je výhodnejšia ako pri kúpe samostatných zimných a kolieskových korčúľ. "

Zdieľajte článok



Odporúčame detské korčule






Ďalšie novinky

Korčuliarskej tábory pre deti

Je tu leto a s ním i výber letných táborov pre vaše ratolesti. Viete, že existujú aj tábory pre malé korčuliarov, kde sa naučia jazdiť na kolieskových korčuliach?

všetky novinky